Sådan gør vi

SKAB

Vi arbejder sammen med jer, fra den første idé, til det færdige manus, så vi i fællesskab sikre at jeres budskab bliver gjort levende på den bedst mulige måde og tilpasset den rigtige platform.

SKYD

Hvad enten vi skal have gang i en stor eller mindre produktion, så sørger vi for en god produktionsplan og garanterer samtidig et professionelt og dedikeret crew, der står klar til at lave den bedst mulige film til dig.

KLIP

Det er hér magien sker. Filmen bliver klippet, colorgradet, musik, lyd og grafik går op i en højere enhed for at skabe dén film, der skal formidle dit budskab eller dit produkt. Vi er med hele vejen fra start til slut.

LEVÉR

Den færdige film, sendes til dig som en digital fil, som du frit kan bruge hvorend du lyster. Skal du på TV med dit budskab, så hjælper vi også med alt det praktiske omkring dét.


Videomarkedsføring - distribution og platforme

Nu har du en færdig film, men uden den rette distribution når du ikke din målgruppe. Derfor hjælper vi dig gerne med den del af videomarkedsføringen, der handler om netop distribution og valg af de rette platforme. Din video kan med fordel versioneres i forskellige længder så de passer til hver enkelt relevant platform, endda med unikke CTA´s tilknyttet og i nogle tilfælde målrettet forskellige målgrupper. Det gælder jo om. at få mest muligt ud af dit materiale.

Dette giver dig langt flere muligheder når du skal i gang med at markedsføre din forretning og du kan også langt mere effektivt lede dit publikum et bestemt sted hen for at udføre
bestemte handlinger. Ingen produktioner er ens, men ovenstående er et rigtig fornuftig udgangspunkt.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt