Om os

Bag om kameraet

Vi er erfarne film- og reklamefolk, med rigtig mange forskellige projekter og produktioner i bagagen. Alt ligefra spillefilm og store dramaserier på DR til små personlige videoprojekter der nok aldrig ser dagens lys. Sådan er det bare og sådan kan vi lide det.

Vi går rigtig meget op i at de film vi laver, de skal virke! Man skal aldrig lave film, bare for filmens skyld.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i hvordan vi bedst muligt indenfor et givent budget, kan formidle dit budskab bedst muligt! Det må aldrig komme til at handle om røgmaskiner og fancy lyssætning, hvis det bare overhovedet ikke er nødvendigt. Omvendt er vi naturligvis altid klar til at hive det tunge skøts frem, hvis budskabet (og budgettet) kan bære det😊

Teamet

Jannich Grønnemose

Ejer og kreativ direktør

Jannich har sin baggrund i den danske Film- & TV branche, med produktioner som fx “Forbrydelsen”, “Borgen”, “Marie Krøyer” “En chance til” og “1864” i bagagen. Han har arbejdet sammen med bl.a. Ole Bornedal, Bille August, Susanne Bier og har derudover været tilknyttet reklamebureauer i henholdsvis Kbh, Jylland og på Fyn. Jannich er producer, instruktør, filmfotograf og idémand i firmaet.

Thomas Argiris

Klipper og fotograf

Thomas er en erfaren herre både som fotograf og klipper og har tidligere arbejdet på bl.a. Sporløs (DR), Anden på Coke, Zulu Bingo, Zulu Rocks, TV2 vejret, TV reklamer for JYSK og Tim Christensen på Abbey Road. Derudover har han tilbragt 6 år på STV, hvor han har været med i et utal af produktioner.

Kenneth Knudsen

Dronepilot

Kenneth er vores Maverick i firmaet og styrer vores droner med sine ekseptionelle flyvefærdigheder. Når han ikke flyver, løser han en lang række opgaver, både før under og efter vores mange produktioner. Kenneth går meget op i at optimere og sørge for at der er styr på alle detaljer og alt vores grej.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt