Vi elsker at lave film

Rådgivning - Udvikling - Produktion - Distribution

Vi hjælper vores kunder med at formidle deres budskaber via film.
Film har en fantastisk evne til at skabe følelser og vække interesse hos dem der ser med!
Vi sætter os ind i dit brand og din virksomhed og hjælper med at udvikle en strategi, der virker!
Herunder kan du se en række forskellige eksempler på film vi har produceret.

La Palma

Her har vi produceret en række film med forskellige temaer, til promovering af denne smukke og mangfoldige kanariske ø. Denne appetitvækker handler om naturen og de mange oplevelser øen har at byde på.

Kunde: Bravo Tours, TravelCoNordic

Sinatur Hotel & Konference

Vi arbejder løbende med video-content til kæden, der 6 unikke hoteller, og dette blev årets bud på en film omkring deres manifest. 

Kunde: Sinatur Hotel & Konference

Hotel Christiansminde

Hvordan præsenterer man et hotel uden egentlig at vise det? Dét var udfordringen vi fik med denne produktion. I stedet for en flot dronetur og en showcasing af bygningerne og udsigten, så handlede det mere om at formidle dén stemning og de følelser man oplever på og ikke mindst omkring hotellet.

Kunde: Hotel Christiansminde

Guideliv

Dette er et portræt af en guides hverdag i Alperne. Filmens primære formål var rekruttering af nye medarbejdere, så derfor handlede det om at give et ærligt indblik i Stines liv – guiden i vores fortælling.

Kunde: Team Benns Ski / Højmark Rejser

Epic Armoury

En lidt anderledes præsentationsfilm af en anderledes virksomhed. Med folkene bag verdens førende firma indenfor salg og udvikling af udstyr til liverollespil, var der lagt op til en masse sjov og ballade.

Kunde: Epic Armoury

Broby Sportsefterskole

Livet på en efterskole, fanget i en skarpt klippet film, opbygget til at fange opmærksomheden for den rette målgruppe. Opgaven bestod af flere film, hvor dette er den primære.

Kunde: Broby Sportsefterskole

SE FLERE FILM

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt