Kunder

Vi har mange forskellige kunder, alle sammen med forskellige behov og ønsker. Længere nede kan du få et et indblik i forskellige produktioner, så du nemmere kan finde ud af hvilken slags film, der måske kunne passe til dit dig og din virksomhed.

Vi hjælper blandt andre disse kunder

Større produktioner

Det er ofte her der er større budgetter i spil og nogen vælger hér de store bureauer, men der er klare fordele ved at vælge et mere agilt hold, der altid har 100% fokus på netop deres niche! Vi arbejder med video dagen lang og som regel mere kontinuerligt med vores store kunder, hvor vi hjælper dem med strategi og videokampagner, så de altid har nye videoer i forskellige længder til deres markedsføring på tværs af platforme.

Mellemstore produktioner

For virksomheder af en vis størrelse, er det en rigtig god idé at lave noget mere gennemarbejdet end blot små autentiske opslag. For det er vigtigt at filmene afspejler kvaliteten i virksomhedens produkter. Både til brug på sociale medier, men i høj grad også på websites, til messer, salgsmøder, TV og biograf. (For ja, har man først et par gode professionelle film, så kan man med fordel lave små versioner til mange forskellige platforme)

Mindre produktioner

Det kunne fx være en video, der viser en mindre event eller en reklame for denne. Det kunne også være et simpelt budskab, der ikke må have for store omkostninger at producere. Mindre virksomheder og selvstændige kan sagtens få produceret en professionel video og nyde de mange fordele der er herved.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt